Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea Falticeni 3 Zile

Vremea Falticeni 3 Zile. 0 mm punctul de roua: Se zice că dacă vom avea parte de ceață în dimineața zilei de 3 iulie, atunci ne putem aștepta ca anul acesta să fie unul ploios, unul în care se fac recoltele, un an bogat în porumb și grâu. Carora le poate ajuta in viata de zi cu zi si le poate fi de folos pentru a isi programa lucru si viata fara cheltuieli neprevazute din partea conditiilor (meteo) climaterice nefavorabile. 3 hotel e case vacanza disponibili subito. Vremea în orașele din apropiere.

Soarele răsare la 06:34 și apune la 18:16. Vremea in falticeni romania pe urmatoarele zile. Prognoza meteo in fălticeni, vremea la falticeni, județul suceava, azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile, urmatoarele zile. Astăzi e vineri, 12 martie 2021. Esti interesat de mai multe localitati?

Vremea In Isaccea Judetul Tulcea Prognoza Meteo Maine
Vremea In Isaccea Judetul Tulcea Prognoza Meteo Maine Source from : http://www.vremea.net/Vremea-in-Isaccea-judetul-Tulcea/prognoza-meteo-maine
Ora curentă în fălticeni purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Vremea in raionul falesti republica moldova pentru urmatoarele 10 zile in detalii. Esti interesat de mai multe localitati? Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Prognoza meteo pentru 10 zile.

Vremea în orașele din apropiere.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%. Ora curentă în fălticeni purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Falticeni utc/gmt offset, daylight saving, facts and alternative names. Vint puternic 6.8 m/s umeditate 68% precipitatii: Vremea meteo chetriş moldova în urmatoarele zile.

Afla vremea pe urmatoarele 15 zile in falticeni. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Soarele răsare la 06:34 și apune la 18:16. Adauga falticeni la favorite sterge falticeni de la favorite. Serviciu oferit in parteneriat cu accept software s.r.l.

Jqd24loltfxvfm
Jqd24loltfxvfm Source from : 4 days ago
Prognoza pentru fălticeni în următorele zece zile. Vremea meteo chetriş moldova în urmatoarele zile. 0 mm punctul de roua: Vremea falticeni, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Starea vremii de la ora 03:00 joi, 01 ianuarie 1970.

Prognoza meteo in fălticeni, vremea la falticeni, județul suceava, azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile, urmatoarele zile.

Adauga falticeni la favorite sterge falticeni de la favorite. In fălticeni , temperaturile maxime se vor ridica la 19 grade, minimele se vor situa la 18 grade. Prognoza meteo in fălticeni, vremea la falticeni, județul suceava, azi, maine, poimaine, 3 zile, 7 zile, 10 zile, urmatoarele zile. Stai informat citind prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea in falticeni judetul suceava se actualizeaza in fiecare ora.

Starea vremii de la ora 02:00 miercuri, 10 martie 2021. Carora le poate ajuta in viata de zi cu zi si le poate fi de folos pentru a isi programa lucru si viata fara cheltuieli neprevazute din partea conditiilor (meteo) climaterice nefavorabile. Vremea falticeni, afla starea vremii si prognoza meteo pentru urmatoarele 15 zile. Starea vremii de la ora 16:00 duminică, 15 noiembrie 2020. Se zice că dacă vom avea parte de ceață în dimineața zilei de 3 iulie, atunci ne putem aștepta ca anul acesta să fie unul ploios, unul în care se fac recoltele, un an bogat în porumb și grâu.

Falticeni Posts Facebook
Falticeni Posts Facebook Source from : https://www.facebook.com/NewsFalticeni.org/posts
Esti interesat de mai multe localitati? Mâine cerul va fi în general variabil, mai mult acoperit, temperaturile se vor situa între 14 și 19 grade. Starea vremii de la ora 03:00 joi, 01 ianuarie 1970. Pe vremea.me găsești informații meteo pentru zilele în care vremea contează. 0 mm punctul de roua:

Mâine cerul va fi în general variabil, mai mult acoperit, temperaturile se vor situa între 14 și 19 grade.

Se zice că dacă vom avea parte de ceață în dimineața zilei de 3 iulie, atunci ne putem aștepta ca anul acesta să fie unul ploios, unul în care se fac recoltele, un an bogat în porumb și grâu. Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. 3 hotel e case vacanza disponibili subito. Ora curentă în fălticeni purtați ochelari de soare în zilele strălucitoare. Vremea in falticeni romania pe urmatoarele zile.

Posting Komentar untuk "Vremea Falticeni 3 Zile"