Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Placinta Cu Urda Si Stafide

Placinta Cu Urda Si Stafide

Plăcintă de brânză dulce, cu stafide. Descopera cea mai simpla reteta de placinta cu iaurt si stafide!

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Umplem placintele cu urda maruntita amestecata cu marar si ceapa verde. Puteti manca placinta calduta, insa eu va recomand. 6 foi de placinta, taiate in jumatate ulei de masline cu aroma de busuioc 50 g pesmet pentru umplutura:

Placinte Poale N Brau Cu Branza Dulce Si Stafide Retete Practice
vizitati articolul complet aici : https://www.retetepractice.ro/retete/placinte-poale-n-brau-cu-branza-dulce-si-stafide
250 g branza de vaci 450 g urd. • o pastaie de vanilie; Se bat spuma albusurile de ou ,galbenusele se amesteca cu zahar se pun peste albuse,se adauga faina,praf de copt stins cu lamaie,zahar vanilat,unt.se pune in tava unsa si tapetata o parte din compozitie , se pune apoi urda si stafide ,se pune peste urda restul de compozitie.se da la cuptor.

Peste ea mai asezati inca 3 foi unse pe deasupra puneti 3 polonice de umplutura, presarati pe deasupra stafide si continuati cu alte 4 foi si din nou 3 polonice de umplutura si o parte de stafide.

Peste ea mai asezati inca 3 foi unse pe deasupra puneti 3 polonice de umplutura, presarati pe deasupra stafide si continuati cu alte 4 foi si din nou 3 polonice de umplutura si o parte de stafide. Pentru aluat, se amestecă făina cu zahărul, smântâna și untul, apoi se frământă un o foaie se așază în tava unsă cu unt și tapetată cu faină. Amandoua prajituri sunt gandite pentru tava mare de la aragarz , eu am facut prajitura cu.

250 g branza de vaci 450 g urd. Un pachet foi placinta linco, unt 100g, urda 800g, oua 6 buc, zahar vanilat 3 plicuri, 1 praf de sare, stafide 100g, smantana 200g. 500 g ricotta/urda/branza de vaci.

Placinta Cu Branza Dulce Smantana Si Stafide Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=kIQT2vWXNYI
250 g branza de vaci 450 g urd. Se prepara umplutura amestecand:urda,4 oua,stafidele,esenta,zaharu,cateva foi de placinta rupte in bucati si un pahar sifon.ungi tava cu ulei si asezi jumatate de foi, pe care le ungi cu ulei,adaugi compozitia si pui si restu de foi tot unse cu ulei. Bunica o facea cu branza dulce de vaci si multe stafide ,era absolut grozava dar,din pacate , aici nu gasesc branza dulce si o inlocuiesc cu urda (ricotta mod de preparare placinta cu branza si stafide.

250 g branza de vaci 450 g urd.

Prajitura cu stafide si rom. 200ml lapte călduț (3,5% grăsime). Plăcintă de brânză dulce, cu stafide.

Mai departe va invit sa vedeti reteta video pas cu pas. Amestecati bine 5 oua, branza de vaci, zaharul si vanilia. O delicatesa pentru cunoscatori si nu numai.

Reteta Placinta Cu Urda Si Stafide
vizitati articolul complet aici : https://www.gustos.ro/retete-culinare/placinta-cu-urda-si-stafide.html
Placinta cu iaurt si stafide, frageda, aromata si usor de preparat. Prajitura cu urda si scortisoara. În aluat am pus și o linguriță de sare.

• zahar pudra pentru ornate.

• o pastaie de vanilie; 500 g ricotta/urda/branza de vaci. Servim aceste placinte la tigaie cu urda si marar fierbinti!

Posting Komentar untuk "Placinta Cu Urda Si Stafide"