Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Tocana De Legume Cu Orez Jamila

Tocana De Legume Cu Orez Jamila

Iarna veți savura cu plăcere această gustare delicioasă! Ceapa se taie julien si se pune la calit in ulei incins amestecand din cand in cand.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Orezul folosit se fierbe separat in putina apa cu sare si se adauga la final. Este satioasa si pe gustul tuturor. Tocana poate fi mancata atat calda, cat si rece.

Tocana De Legume Pentru Iarna Cu Orez Lecturi Si Arome
vizitati articolul complet aici : https://lecturisiarome.ro/2015/09/tocana-de-legume-pentru-iarna-cu-orez/
Este satioasa si pe gustul tuturor. În fiecare an atunci când roșiile se coc la mine în grădină obișnuiesc să fac acest fel. Tocana de legume cu orez este o mancare satioasa care poate fi savurata imediat, dar poate fi si pusa in borcane, pentru la iarna (ingredientele retetei sunt pentru patru borcane mari, de 800).

Modul de preparare al retetei:

Se adaugă orezul și se fierbe pentru 10 minute. Orezul folosit se fierbe separat in putina apa cu sare si se adauga la final. Daca mai ramane tocana de legume (ghiveci) cu orez ne asezata in borcane, aceasta se serveste imediat, alaturi de o salata la alegere (noi am ales o salata simpla de ardei copti).

Un alt plus al retetei este faptul ca putem folosi si alte legume. Pentru ca e sezonul legumelor si perioada perfecta pentru a ne umple camara cu bunatati de tot. Cea mai gustoasa si simpla reteta de tocana de legume!

Tocană De Vinete Cu Dovlecei Ghiveci De Legume De Vară Laura Laurențiu
vizitati articolul complet aici : https://www.lauralaurentiu.ro/retete-culinare/retete-de-garnitura/tocana-de-vinete-cu-dovlecei-ghiveci-de-legume-de-vara.html
Este satioasa si pe gustul tuturor. Astăzi vom face ghiveci de legume cu orez. Toate ingredientele enumerate mai sus se.

Se coc vinete si gogosarii, se curata si se toaca marunt.

Mine, parca numai pui cu orez as manca de la o vreme. Va zic pe scurt de tocana. Puteti sa o puneti in borcane pentru mai la iarna (daca reusiti sa va abtineti sa.

Apoi puteti pune orice legume doriti. Se poate opari sau se poate folosi orez care a stat peste noapte la frigider. Din acest moment, tocana de legume (ghiveci) cu orez pentru iarna este gata.

Pasiuni Tocana De Legume Pentru Iarnă
vizitati articolul complet aici : http://gecuza.blogspot.com/2011/10/tocana-de-legume-pentru-iarna.html
Ceapa se curata, se spala, se taie julien, morcovul se curata, se spala si se rade pe razatoarea mare, ardeiul se curata. Ingrediente pentru reteta de tocana de legume pentru iarna cu orez. In acest moment puneti orezul la scurs.

Se poate opari sau se poate folosi orez care a stat peste noapte la frigider.

Apoi, se marunteste in robotul de bucatarie. Astăzi vom face ghiveci de legume cu orez. Mine, parca numai pui cu orez as manca de la o vreme.

Posting Komentar untuk "Tocana De Legume Cu Orez Jamila"