Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China

Un alt pod de 900 de metri suspendat deasupra unui defileu din provincia yunnan a fost inaugurat luna. O noua atractie in china ;

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Puntea este făcută din 1.077 de panouri de sticlă doar 600 de oameni vor avea voie, simultan, pe pod, din motive de siguranţă, deşi este proiectat să ţină de cinci ori mai mulţi. Podurile din sticlă vor fi construite în parcul national din zhāngjiājiè, cartea de vizită al cărei fiind stâncele extraordinare. Cu o lungime de 430 m, podul de sticlă din provincia chineză hunan merită pe deplin adjectivul suprem.

China A Deschis Publicului Cel Mai Lung Pod De Sticlă Din Lume
vizitati articolul complet aici : https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/china-a-deschis-publicului-cel-mai-lung-pod-de-sticla-din-lume--136667.html
Podul de sticlă va uni două. Podul este construit la o înălţime de 300 de metri. Podurile din sticlă vor fi construite în parcul national din zhāngjiājiè, cartea de vizită al cărei fiind stâncele extraordinare.

În china, foarte mult iubesc podeaua şi poduri de sticlă transparentă.

Un pod de sticla suspendat deasupra unei prapastii. Realizat din 1077 de panouri de sticlă cu o grosime de 4 cm și susținut de cabluri ce cântăresc peste 120 de tone, acesta a fost conceput pentru a fi traversat în același timp de 2000 de persoane. Pasarelele din sticlă sunt la modă în china.

Realizat din 1077 de panouri de sticlă cu o grosime de 4 cm și susținut de cabluri ce cântăresc peste 120 de tone, acesta a fost conceput pentru a fi traversat în același timp de 2000 de persoane. Pe lângă efectul vizual, turiștii au parte și de sunetul specific unei crăpături. Dacă frica de înălțime nu e pe lista însușirilor tale, încearcă testul ultim.

Amețitor A Fost Inaugurat Cel Mai Lung Pod De Sticlă Din Lume Video
vizitati articolul complet aici : https://noi.md/md/in-lume/ametitor-a-fost-inaugurat-cel-mai-lung-pod-de-sticla-din-lume-video
Guardarguardar podul de sticla din china para más tarde. Podul de sticla din china. În china, foarte mult iubesc podeaua şi poduri de sticlă transparentă.

Plăcile de sticlă nu se sparg cu adevărat, totul fiind doar o simulare.

Pasarelele din sticlă sunt la modă în china. Plăcile de sticlă nu se sparg cu adevărat, totul fiind doar o simulare. Aceasta are o lungime de 260 de metri şi se află la o înălţime de 1.080 metri.

Mulți dintre ei țipă, se țin de stâncă sau le tremură picioarele la propriu. Guardarguardar podul de sticla din china para más tarde. Puntea este făcută din 1.077 de panouri de sticlă transparentă, de 4 centimetri grosime, și este susținută de cabluri foarte rezistente.

Cel Mai Inalt Pod Din Lume A Fost Inaugurat In China Video Mobile
vizitati articolul complet aici : https://ziare.com/magazin/inedit/cel-mai-inalt-pod-din-lume-a-fost-inaugurat-in-china-video-1448336
Pasarelele din sticlă sunt la modă în china. 0 calificaciones0% encontró este documento útil (0 votos). Podul a fost anterior din lemn și a legat cele două vârfuri de piatră buddha mountain, iar prin noua pasarelă, autoritățile chineze speră să atragă și mai mulți turiști în.

Un nou pod din sticlă suspendat a fost inaugurat în china.

Turiştii care doreau să păşească pe ilustrul pod de sticlă din china vor fi nevoiţi să se înarmeze cu răbdare şi tutun. Podul de sticla din china. Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, inaugurat acum doua saptamani in china, a fost inchis din cauza numarului mare de vizitatori.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"